BRIGHT BUSINESS OY
TEE BUSINESTA PAREMMIN

KIELI: FIN ENG

 

PK-yrityksille ideat ja neuvot emaililla tai puhelimella
neuvontapalvelustamme

myynti, markkinointi, yrityksen kehittäminen ja yrityksen strategia

ONGELMIA MYYNNIN KANSSA?

Onko yritykselläsi hyviä tuotteita ja palveluja? Siitä huolimatta myyntiä ei tule riittävästi? Tämä on PK-yrityksissä yleinen ongelma, johon useat yritykset kaatuvat. Monet PK-yritykset eivät osaa markkinoida ja myydä tuotteitaan oikein. Mitä voit tehdä, jos yritykselläsi ei ole varaa palkata omaa markkinoinnin ja myynnin ammattilaista? Älä jää yksin ongelmiesi kanssa, vaan ota meihin yhteyttä! Löydämme yrityksellesi parhaimman ratkaisun.

Ongelmia myynnin kanssa?

RATKAISU 1: Ulkoistamispalvelu

Voit käyttää hyväksesi ulkoistamispalveluamme, jossa meidän myynnin ja markkinoinnin ammattilainen hoitaa yrityksesi myyntiä ja/tai markkinointia sovittujen tuotteiden osalta tiettyille asiakasryhmille. Mikäli tuotteesi ja palvelusi ovat hyvin tuotteistettuja (eli myyntimies voi alkaa myymään heti), myynnin ulkoistaminen on usein yrityksellesi edullinen ratkaisu lisätä myyntivoimaa. Sitomalla palkkiomme myynnin tulokseen, otamme osan riskistä itsellemme. Kohtuullista, eikö totta? Mikäli tuotteesi ja palvelusi eivät vielä ole tuotteistettuja, voimme aloittaa siitä. Katso lisätietoja brändi-case Tipco ja asiakas-case Blue Data .

PK-yritysten neuvonta puhelimella

RATKAISU 2: Puhelinpalvelu

Puhelinpalvelussamme myynnin ja markkinoinnin ammatilainen on vain puhelinsoiton päässä. Tämä on erinomainen ja nopea palvelu, jos haluat tehdä myyntiä ja markkinointia itse, mutta tarvitset silloin tällöin ammattilaisen ohjausta. Saat oman markkinointi- ja myyntijohtajan yrityksellesi silloin kuin sitä eniten tarvitset, sujuvasti vaikka vain yhtä kysymystä varten. Muista silloin palvelunumeromme 044-3093067 !

Soita 044-3093067

Hinta 2,00 €/min + pvm/mpm (sis. ALV)

Palvelu avoinna arkisin ma-pe 8.00-16.00

RATKAISU 3: Email-palvelu

PK-yritysten neuvonta sähköpostilla

Email-palvelussamme voit lähettää kysymyksiä ja ongelmakuvauksia asiantuntijallemme kätevästi sähköpostilla. Kirjoita viestiin kysymyksen lisäksi yhteystietosi, yrityksesi nimi ja toimiala. Saatuamme viestisi, lähetämme paluuviestinä vastauksen hinnan. Lisäksi voimme tarvittaessa pyytää lisätietoja. Maksettuasi palvelun hinnan lähetämme vastauksen 1-2 työpäivän kuluessa, kun suorituksesi näkyy tilillämme. Huomaa, että tilaat palvelun maksamalla vastauksen hinnan: mitään muita kustannuksia ei tule.

Hinnoittelu: Palvelun hinta on tapauskohtainen ja se perustuu kysymyksen vaikeusasteeseen ja vastauksen pituuteen. Hinnat alkaen 12 €/vastaus (sis. ALV 23%). Lyhyet vastaukset mahdollista saada jopa ilmaiseksi.

Pyrimme myös kokoamaan vastauksia usein toistuviin kysymyksiin erillisille web-sivulle. Samalla sivulla julkaisemme myös muuta PK-yritysten myyntiin, markkinointiin ja yrityksen kehittämiseen liittyvää ajankohtaista tietoa. Julkaisemme sivun lähiaikoina, joten seuraa sivustoamme aktiivisesti. Voit lähettää kysymyksesi emaililla klikkaamalla viereistä merkkiä kari.leinonen@bright.fi

Puhelin- ja email-neuvonnastamme ideoita ja neuvoja esimerkiksi seuraaviin:

• Mikä on paras tapa järjestää yritykseni myynti ja markkinointi?

• Miten ja missä yritykseni kannattaa mainostaa?

• Miten saisin lisää asiakkaita?

• Yrityksen kehittäminen

• Liikeidea, liiketoimintasuunnitelma, markkinointisuunnitelma ja brändi

Tarjoamme ratkaisun ongelmiisi
 

Bright Business Oy Puh: 044 2533 774