BRIGHT BUSINESS OY
TEE BUSINESTA PAREMMIN

KIELI: FIN ENG

BRIGHT BUSINESS OY (lausutaan 'brait bisnes')

Tavoitteemme on erinomainen asiakaspalvelu

Tarjoamme PIENILLE JA KESKISUURILLE YRITYKSILLE kaikki tarvittavat ratkaisut myyntiin,
markkinointiin ja liiketoiminnan kehittämiseen, suunnittelusta aina viimeisteltyyn toteutukseen.
Laaja business-kokemuksemme, innovatiivisuus ja joustava asiakaspalvelu antavat meille selvää
etua: emme jätä asiakastamme yksin, vaan meiltä löytyy aina ratkaisut ongelmaan kuin ongelmaan.
Tätä tarkoittaa lupauksemme asiakkaille: "Bright Business - and Your Future is Bright" eli meidän kanssamme
tulevaisuutesi on valoisampi.

Pystymme auttamaan yritystäsi sekä liiketoiminnan suurissa kokonaisuuksissa (esim. yrityksen strategia, miten erottautua kilpailijoista) että pienissä yksityiskohdissa (esim. logojen, web-sivujen, mainosten suunnittelu ja toteutus). Tämä on sinulle valtava etu, kun haluat todella rakentaa menestyvää liiketoimintaa: menestys koostuu monesta tekijästä, joista hienot web-sivut ovat vain yksi.

Emme ole koskaan tyytyväisiä nykyiseen menestykseen vaan pyrimme aina tekemään jotain paremmin kuin aikaisemmin. Pienetkin parannukset voivat merkitä suurta edistystä. Siksi meidän mielestämme aina voidaan tehdä businesta paremmin. Tähän pyrimme myös palvellessamme asiakkaittamme. Siksi olemmekin asettaneet itsellemme tavoitteen:   EI VAIN TYYTYVÄISIÄ VAAN ERITTÄIN TYYTYVÄISIÄ ASIAKKAITA.

Tarvitsetko apua myynnissä tai markkinoinnissa

PALVELUMME

Kun sinulla on jokin ongelma tai tarve liittyen myyntiin, markkinointiin tai liiketoiminnan kehittämiseen, ota meihin yhteyttä. Selvitetään yhdessä mikä on yrityksellesi se paras ratkaisu. Alla on kerrottu lyhyesti yleisimmistä palveluista, joita meiltä kysytään. Soita 044-2533 774 tai lähetä meille viesti palautelomakkeella ja kysy lisää!

MAINOKSET, WEB, VIESTIT,
NÄKYVYYS JA BRÄNDI

Kenelle: Kun yrityksesi haluaa viestiä, mainostaa ja näkyä.

Palvelumme: Suunnittelemme ja toteutamme yrityksellesi integroitua markkinointiviestintää. Olipa kyse yksittäisestä viestistä (logo, esite, mainos, käyntikortit, uutiskirje), kampanjasta tai suuremmasta kokonaisuudesta (kotisivut, verkkokauppa, brändi). Meiltä saat viestiisi sisällön ja ulkonäön, joilla luot yrityksestäsi halutun mielikuvan.

ULKOISTAMINEN: MYYNTI JA MARKKINOINTI

Kenelle: Haluat lisää myyntivoimaa pienellä riskillä. Tuotteesi ja palvelusi ovat valmiiksi tuotteistettuja, eli myyjämme voi alkaa myydä niitä välittömästi.

Palvelumme: Yrityksemme hoitaa puolestasi sovittujen tuotteiden ja palvelujen myyntiä ja markkinointia halutuille asiakasryhmille, halutuilla markkina-alueilla Suomessa. Katso asiakas-case Blue Data .

Mikäli haluat apua tuotteistamisessa, katso alla palvelua "Tuotteistaminen ja liiketoiminnan kehittäminen".

Neuvontapalvelut:
puhelin ja email

Kenelle: Haluat tehdä itse markkinointia ja myyntiä, mutta tarvitset silloin tällöin ammattilaisen ohjausta.

Palvelumme: Tarjolla on nopea puhelinpalvelu, jossa voit saada vastauksen ongelmaasi saman tien, tai email-vastauspalvelu, jossa vastaus luvataan kahden arkipäivän aikana. Katso lisätietoja neuvontapalvelusta PK-yrityksille .

EMAIL-MARKKINOINTI

Kenelle: Haluat tehdä mainontaa sähköpostilla tai lähettää uutiskirjeitä asiakkaillesi.

Palvelumme: Yksinkertainen ja tehokas työkalu sähköiseen markkinointiin. Sen avulla pystyt lähettämään ammattimaisia, yrityksesi imagoon suunniteltuja mainoksia, tiedotteita ja uutiskirjeitä. Mukana myös työkalut email-lähetysten tehokkuuden seuraamiseen. Katso lisätietoja email-markkinoinnista .

ASIAKASTAPAAMISET, ASIAKAS-
HANKINTA JA MYYNTILIIDIT

Kenelle: Haluat tehostaa omien myyjiesi toimintaa antamalla meidän etsiä myyntiliidejä ja sopia myyntikäyntejä.

Palvelumme: Myyntimiesten tehokkuutta voidaan usein nostaa antamalla jonkun toisen sopia myyntitapaamisia asiakkaiden kanssa. Jos tähän vielä yhdistetään myyntiliidien (myyntijohtolankojen) etsiminen, voidaan samalla tehostaa yrityksesi uusasiakashankintaa.

TUOTTEISTAMINEN JA
LIIKETOIMINNAN KEHITTÄMINEN

Kenelle: Yrityksesi tuotteita ja palveluja on vaikea myydä. Tuotteiden ja palvelujen toimittaminen asiakkaille on tehotonta.

Palvelumme: Tuotteistamisen avulla tuotteet ja palvelut saadaan asiakkaiden silmissä houkuttelevammaksi ja niiden myyminen tehostuu.

Erityisiä liiketoiminnan tehostamisalueita ovat logistiikka, ostotoiminta, myynti, markkinointi ja asiakashallinta. Löydämme yrityksenne pullonkaulat, autamme tehostamaan olemassa olevien resurssien käyttöä ja tarjoamme apua päätöksenteon tueksi.

TUONTI, VIENTI JA
KANSAINVÄLISET SUHTEET

Kenelle: Kun suunnittelet tuontia Suomeen, tai vientiä Kaakkois-Aasiaan tai Kiinaan.

Palvelumme: Autamme ulkomaisten liikesuhteiden solmimisessa ja hoitamisessa suomen, englannin tai kohdemaan kielellä (Kaakkois-Aasia, Kiina). Avustamme tuontiin ja vientiin liittyvissä asioissa kuten logistiikka, säännökset ja pakkausmerkinnät. Katso brändi-case Tipco .

Tarjoamme myös luentoja ja yrityskohtaista perehdytystä Kaakkois-Aasian kulttuureihin ja tapoihin. Paikallisten kulttuurien ymmärtäminen on olennainen osa tehtäessä kansainvälistä kauppaa ja yhteistyötä. Tämä korostuu erityisesti aasialaisissa kulttuureissa.

PELASTUSRENGAS

Kenelle: Kun yrityksesi on pahoissa vaikeuksissa.

Palvelumme: Yksi kolmesta suurimmasta syystä miksi PK-yritykset kaatuvat ensimmäisen 2 vuoden aikana on huono myynti ja markkinointi. Jos yrityksesi on ajautumassa tilanteeseen, jossa maksuhäiriöt ovat arkipäivää, ota meihin yhteyttä. Olemme olleet mukana tervehdyttämässä vaikeuksiin joutuneita yrityksiä, joten tiedämme tilanteen vakavuuden. Autamme muutamaa yritystä kerrallaan. Palvelusta maksat vain jos yrityksesi pääsee kuiville. Kysy lisää!

Bright Business Oy Puh: 044 2533 774